forum posvećen Ubu Forum Index forum posvećen Ubu
ub forum internet zajednica
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SMS FUNY SMS ALL KIND OF SMS

 
Post new topic   Reply to topic    forum posvećen Ubu Forum Index -> zezancije
View previous topic :: View next topic  
Author Message
The_Challenger



Joined: 24 Dec 2007
Posts: 29

PostPosted: Mon 24.12.2007. 21:32    Post subject: SMS FUNY SMS ALL KIND OF SMS Reply with quote

Radi poboljsanja foruma nesebicno otvaram SMS kutak Laughing

Uzivajte Exclamation [/b]
Back to top
View user's profile Send private message
The_Challenger



Joined: 24 Dec 2007
Posts: 29

PostPosted: Mon 24.12.2007. 21:33    Post subject: Reply with quote

12 mrava, 158 nosoroga, 26 veverica, 85 buba, 13 glista, 3 komarca, 97 slonova, 43 lesinara, 1 macka, 1 morsko prase i ja te pozdravljamo i mislimo na tebe

MUP SRBIJE-napominjemo da necem proslediti vasu prijavu o voznji u alkoholisanom stanju jer ono sto ste sinoc duvali policajcu nije bio alko-test.

Samo oni sa otvorenim umom primaju mudrost, samo oni sa otvorenim srce primaju ljubav, i samo oni sa dobrim dupetom primaju
poruke od mene.

PIT-BUL JE SJAJAN BORAC, DOBERMAN JE SJAJAN CUVAR, VUCJAK JE VERAN I ODAN PAS, HASKI VUCE SANKE, LESI SE VRACA KUCI, A STA JE S TOBOM DZUKELO?

Volim kad me diras, skidas sve sa mene, slomis me na komade, kad me lagano lizes i grickas...Ovo nema veze sa SEXOM...Voli te tvoja MILKA SA KEKSOM!!!

Vaš GSM operater od sada vaše pozive obračunava po drugačijoj tarifi - zavisno od vašeg sexualnog života. Manje sexa,manji račun! Oho,čestitamo! Pa vi zovete dzabe!!!

Da li si dobra matematicarka? Ako jesi resi ovu jednacinu 1k+n2:9m=3 Ako ne znash evo : 1 krevet plus nas dvoje podeljeno na devet meseci bice nas troje

Sad mi te je stvarno dosta, ovo je prevrsilo svaku meru, necu vise da imam posla sa tobom! Zapravo odjebi od mene! Rece zeka i baci kupus u smece.

Ako ti srce stane i jako zaboli,u grudima stegne osetis ceznju pred ocima ti se zamagli a pamet pomuti ne to nije ljubav to je... INFARAKT!!!!!!

Policija je juce nasla les bez kostiju, zuba i kose, a i sa strasno malim
penisom. Prijatelju ako si ziv javi se da se vise ne brinem!!!

Sta je to sa tvojim mobilnim. Zovem te javlja mi se sekretarica i kaze: mobilni pretplatnik trenutno ima sexualni odnos molimo vas stanite u red!


Nocas kad legneš bez ikog da te greje, kad se osećaš smrznut, hladan poput stene, seti se tada mene.... jer ja švercujem ćebad iz Turske upola cene!

Moram da ti priznam da mi se vec dugo svidjas zastane mi dah kad te vidim, zelim te i jednom cu te imati AUDI A8, volim brza kola

Dok poruku citas bice ti jasno,dodji sto pre dok nije kasno. Telo mi gori, krv mi kljuca. Dodji na kafu dok je vruca!

Sex je senzacija prouzrokovana situacijom kad muskarac stavi svoju lokaciju u zensku destinaciju dali shvatas moju konstataciju ili zelis demonstraciju.

GURNUCU TI OTPOZADI ONO STO SE TESKO VADI. KAD GA PRIMIS SKINI MU ODELO, A ONO CE BITI BELO. GURNUCU TI MOJE LUCE MALO PISMO U SANDUCE !!!

Ptice to rade, leptiri to rade, pa zasto ne bi i mi. Ma zaboravi - ljudi ne lete!!!

Pusticu te da mi skines majicu, farmerke, a zatim i donji ves, ali molim te ostavi mi stipaljke na zici!

Svet je mnogo izgubio, svi svetski umovi su umrli: Ajnstajn je umro, Njutn je umro, cak i Nikola Tesla je umro,a sto je najgore ni ja se ne osecam bas najbolje

Nemoj da umreš zbog mene nemam pare za sveću!!!
Back to top
View user's profile Send private message
The_Challenger



Joined: 24 Dec 2007
Posts: 29

PostPosted: Mon 24.12.2007. 21:35    Post subject: Ljubavne Reply with quote

1200. Voleti je lepo, voleti je lako, ali voleti kao ja ne moze svako... koliko te volim tesko se pise jer svakog trenutka ja te volim vise sreco moja mala.

1199. Nadji me negde gde ne postojim ja,nadji me negde gde nepostojis ti, nadji me negde gde nema nikog. Negde gde postojimo samo MI....

1198. Ti si svjetlost u daljini, tihi zvuk u tišini, moja java i moj san-svaka noc i svaki dan-ti si mi sve I HVALA TI ŠTO SI UZ MENE.

1197. Voljet cu te zauvjek i kada svijeca gorjet prestane i kiše na prozoru više nebude-voljet cu te zauvjek i kada ružin miris nestane i plamteci oganj ugasne......

1196. Volila bi da si tu, ove noci tako trebaš mi-kao more mornaru nemam s kim nadu djeliti... NOCAS ZVIJEZDE PADAT CE JEDNA OD NJIH NAŠA JE... JEDNA NOSI UTJEHU..

1195. ...pobjeci sad od svega želim, da ovaj tren sa tobom djelim-svi su zaspali...hajde ostani....Volim te tigricu.

1194. Zapvjevaj našu pjesmu, meni i tebi rijeci poznate-cekam te na starom mjestu tamo gdje ljubav pocinje....VOLIM TE.

1193. Ja ne zelim da mi starost dode, bez tebe zivot da mi prodje, bolje da ga svojom rukom uzmem sad, jer ti si sve sto trebam ja, odavde do ludila, ljubavi moja jedina!!

1192. Kako mi nedostaju te snene mediternske noci i miris cvijeca u tvojoj kosi, kako mi nedostaje sum mora i prizor rumenih primorskih zora, o kako mi nedostaje ljubav.

1191. Kazu da su zvijezde jedino savrseno u svemiru, no to mogu reci samo oni koji nisu upoznali tebe............

1190. Lijepo je znati da postojis u mome zivotu nije bitno ni koliko ni otkada ni zasto, lijepo se jutrom probuditi i jednostavno znati da si tu.

1189. Volim te, zasto da ti krijem da se opijam suze lijem, volim te zelim ti to reci zasto da patim zbog te dvije rijeci.

1188. Kad si blizu, ja osjecam krizu, ruke se tresu k´o na prvom plesu...

1187. Putuj putuj pismo moje, da pronadzes mjesto svoje, a kad nadzes mjesto svoje ti

1186. Luda sam za tobom, što cu sa sobom, uvjek si uz mene ne mogu bez tebe uz tebe je svaki dan kao najljepši san bez tebe ne mogu živjeti ni dana!

1185. Skrivena zelja nosi me k tebi. I dok te trazim samo bol nosim u sebi. O gdje si sad u ovoj noci, ja te trazim al' znam da neces doci...

1184. Slatko spavaj andjele, nek ti nebo sapuce da volim te. I kad planet nestane i zemlje ne bude, pa makar samo u snovima, ja cu andjele vjecno biti kraj tebe.

1183. Ljubavi, pogledaj u nocno nebo i nadji najsjaniju zvijezdu. To je moje srce koje se popelo u visine da vidi tvoj osmijeh. Ispruzi ruku i uzmi ga jer pripada tebi.

1182. Da si nebo, zvijezda bih postao. Da si otrov, ja bih te popio. Da si zrak, ja bih te vidio. Da te nema, ja nebih zivio.

1181. Ako si kap vode u oblaku, u kisi sto pada na moje ruke, lice i kosu sacuvat cu te na dlanu, ljubavi moja, kao latica cvijeta sto cuva jutarnju rosu.

1180. Moja princezo, dali bi snovi bili istiniti kad bi trajali duze? Zamisli da snovi postanu stvarnost, gdje bi nam bio kraj u tvom ili mom snu?

1179. Ako moj je grijeh sto jos te uvijek volim, nek me kazni bog. Ne zali me zbog tog, te kazne se ne bojim...

1178. SAMO JEDNOM U ZIVOTU ISKRENO SE LJUBAV DAJE, A TA LJUBAV PUNA ZARA VECNO ZIVI VECNO TRAJE!!! VOLIM TE MIRANE!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

1177. Hocu da znas da sam samo tvoja, da samo ti si ljubav moja, da VOLIM TE vise od sebe, drugog ne zelim, SAMO TEBE!!! :*:*:*:*:*:*:*

1176. Daj mi tvoje usne, da na njima gorim, daj mi tvoje srce vidis da te volim, daj mi tvoju ljubav neka bude moja, daj mi sebe sudbina sam tvoja! VOLIM TE MIRANE!!!

1175. Mirane! Kad padne noc, kad pojave se zvezde, ja pogledam u jednu sjetim se tebe, tako iskreno sjaje kao oci tvoje i donose mir i ljepe snove pravo u srce moje!

1174. Ti si svetla stran mojega zivljenja, ti si obveza mojega trpljenja, ti si pesem ki igra mi.

1173. Mozda nisam sjenka koja te prati i zvuk koji kroz vreme zeli da te vrati, ali cu biti osoba koja ce vecno da te pamti !!! VOLIM TE.

1172. Izmedju neba i tvojih dlanova, sve sto mi treba tu negdje pociva. I da vrijeme mi na silu sad zaustave moja ljubav bi zivjela zauvijek.

1171. Ti ne znas kako mi je bez tebe, ja s tobom zivim svoje proljece. I moje sunce nikad ne umire... Zbog tebe...

1170. Trazim te u oblacima nasih snova, medju zvijezdama i mislima, mozda ces doci.Vjecno cu te traziti, sudbine se ne bojim jer ti ces zauvijek ostati ona koju volim.

1169. Volim te volim, vise od svega, od zlatnog sunca, od plavog neba.

1168. Ja sam ptica koja ti pjeva, a u dusi place. Ja sam bice koje je od svega jace. Pjesmom te zovem, suzom te molim. Dusom ti oprastam, a srcem volim.

1167. Kad stanu sjecanja umorna od umiranja i kada izadje iz tvojih misli bol koja te morila, potrazi me... Mozda se tada sjetis nekoga tko te voli vise i jace...

1166. TI MOJE SRCE ISPUNJAVAS SVJETLOSCU, KOJE MI OBASJAVAJU PUTEVE ZABLUDE, DOSADE I RAZOCARENJA. KOJE MI SRCE U OKOVE STAVLJA.

1165. Zeljim da ti kazem jedan ljubavni stih o pavarsi o kosova e ljir voljim te.

1164. Moji oci traze tvoje u beskrajnom sivilu crne noci, ja se jos uvijek nadam da ces doci, da ces ponovno biti moja draga...

1163. STO NE ZBORIS SUNCE MALO ZAR TI VISE NIJE STALO? JA TE CEKAM TI NE PISES ZAR ME IZ SVOG SVJETA BRISES? PISI DOK NAM NIJE KASNO JER MI NIJE NISTA JASNO! VOLIS LI ME.

1162. Netko te jako voli, necije srce za tebe gori, iz necijeg oka suze teku, netko ti želiljubav i srecu! Taj netko sam JA koji te VOLI otkad te zna.

1161. Spavam jer sanjam te, budim se jer trebam te, gorim jer zelim te, tugujem jer boli me, živim jer VOLIM TE.

1160. Ljubav moja jaca je od svega, ljubav moja cistija od suza, ljubav moja veca je od neba, ljubav moja samo tebe treba.

1159. Tek kad budes saznao kolika je razdaljina izmedju najlepseg kamena na dnu najdubljeg okeana i najudaljenije zvezde na nebu saznaces koliko te volim!

1158. Bez tebe sam kao prah prašine u tvojoj kosi.

1157. Ako mi vezi oci ja cu te naci. Ako i obrisu suze, ipak ce teci. Ako mi zarobe srce, moja ce te dusa voleti. Ako mi izbrisu proslost, ja cu te se ipak setiti!

1156. Ako postoji sjaj, to je u tvojim ocima. Ako postoji bol, to je zivot bez tebe. Ako postoji radost, to je svaki susret s tobom. Ako postoji osoba koju volim, to si TI!

1155. Ne saljem ti ruzu jer ona vene, vec ovu poruku da se setis mene. Nije to spomen sto znaci proslost, vec za poljubac sto znaci vecnost!!!
Back to top
View user's profile Send private message
The_Challenger



Joined: 24 Dec 2007
Posts: 29

PostPosted: Mon 24.12.2007. 21:37    Post subject: Pretnje Reply with quote

Nemoj da ti berem usi za pihtije.

Tako cu te izjebat da ces mjesec dana povracat spermu!

Kad ti neko nece da vrati olovku-kazes mu: UBIJAO SAM JA I ZA MANJE STVARI!!!

Napicu ti se krvi na plasticnu cevcicu !!!

Nemoj da ladis vodu u korito.

Nemo da te mama hladnog ljubi!

Udaricu ti samar, istrescu ti sline za tri gibanice!!!

Nemoj da te pljunem da te tata traži mjesec dana podmornicom.

251. Ako pljunem zardjaces, a ako te promasim oduvace te promaja.

250. JELI TE UDARIO KAD BRZI VOZ? NE JEL?? DODJI OVAMO!!!!!!!!!

249. Procacka cu ti zube sikiricom!

248. Nemoj da te zviznem, pa da ti zubi igraju break dance do kuce!!

247. Nemoj da me zezas ili cu te zaklati noktaricom !

246. Nemoj da ti iskopam oci i da ih dam mojim ribicama da ih pojedu!

245. Napravicu od tebe mleveno meso ca kostima.

244. Koje oko da ti RAZBIJEM???

243. Ako te aknam ke ti go ebam seto znaenje.

242. LEVOM RUKOM SAM UBIO COVEKA A OD DESNE SE I JA PLASIM.

241. NEMOJ DA TE ROKNEM DA ME GLEDAS KO BELOUSKA.

240. NEMOJ DA TE SLOZIM KO METAR DRVA.

239. Ja kad bijem ja bijem na mrtvo.

238. Idi me poljaj na podaaljica da ne vadzaam pesok so vila.

237. Kaj si nebi s strganim prstima zube s poda kupil !

236. Nemoj da ti lupim macolu da te oslobodim vojske.

235. Ako ti ga zabijem ispasce ti oci na federe.

234. Platit cu ovom gore da te zguzi, sto i treba.

233. Polomit ću ti jaja i ispeć ih na žaru!

232. Nemoj da te pljunem da te Snurkijevci traze u trinaestoj epizodi.

231. Pazi da ti tijelo ne ostane bez glave!!!!!!

230. AKO ME NE OSTAVIS N MIRU POJESCU TE KAO MACKA MISA.

229. Sakas da ne prestanes da se smees?

228. AKO POCNEM DA VAM GA PUSIM NECU SE ODVAJAT 3 GODINE.

227. Ako te pljunem zarđaćeš, a ako te slučajno promašim dobićeš upalu pluća-mamu ti pokvarenu i ubuđalu. Zapamtićeš ti mene nezvao se ja Zoran. A I NEZOVEM SE TAK.

226. ... nemoj da te poderem ko krmaca masnu novinu!

225. Ako te pljunem ima da te ugraviram u zid.

224. Nemoj da ja poludim, a znas kakav sam kada poludim.

223. Dosta da ne ti go napravam nosot ko cesma.

222. Prekini ili detstvo ke ti zaebam.

221. Ako me neostavis na miru jebacu ti kevu.

220. Nemoj da te ganjam... jerbo ako te stignem ima da ti glavu u supak stavim i da prdnem. Onda si najebo!

219. Ako te ja uhvatim.......ima da te sameljem i da sarmu od tebe naprevim!!

218. Hej magarcu jedan! Ako te ja uhvatim ima da ti ga ubacim i da te nosam do kuce na njemu!

217. Nemoj da ti ja dodzem da te lomim ko ljesnake!

216. Ako te ja uhvatim pa te pustim... Ma gotov si!!!!!!

215. Odracu ti kozu i posoliti te !!

214. Pocepacu te ko vecernje novosti.

213. Sobleci corapata da vidis glavicata.

212. Nemoj da ti go opnam megu rogovi, ke se zaebes, zimi se!!!

211. Ako te opalim kurcem po glavi vidjeces sve zvjezde.

210. Nemoj da ti ga gurnem pa da se udavis.

209. Jebi se o svom trosku.

208. Ako te uhvatim isecu ti plucnu maramicu dok kazes britva.

207. Ako te zveknem, izbit cu ti osnovnu skolu iz secanja!

206. Nemoj da te srusim, kao sto je HIROSIMA bila rusena!!!

205. Cuvajte se crnogorci ima picku da vam razbijemo.

204. Hej ti 182-Nacrtam ti MAMU ugljenim stapicem napravljenim kremiranjem tvoga OCA!!!

203. Nemoj da ti se pod noge bacim!!!

202. Nemoj da te sutnem, pa ce ti doktori hirurskim putem vaditi moju nogu iz guzice!!!

201. Nemoj da ti go aknam pa oci da isteras barajki go.

200. Nemoj da te izvitkam ko pletenka.

199. Nemoj dvapati tretiot pat nakloci niz vrata.

198. Ubit cu te!

197. NEMOJ DA TE DEMOLIRAM!!!

196. Razbucacu te ko etiopljanin napolitanku!

195. Nemoj da te ucinim glavnim glumcem tragedije.

194. Nemoj da ti sutnem samara da ti zubi igraju skok sut na ispeadanje!!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forum posvećen Ubu Forum Index -> zezancije All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com

vShare YouTube Clone Script

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBB.BizHat.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com